Syncro SA - VW Syncro Forum

Full Version: I can't post on forum??
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Aloha and a happy new year to all of you guys 8-) !

I finally have time to come on the forum and I'm trying to post pictures of my work on my syncro thread,and it says I cannot post on this forum.... :cry:

any thoughts?

Thank you

More info:

Quote:Forbidden

You don't have permission to access /forum/posting.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

I'm actually copy and pasting text and picture codes from another forum,since it is a very fastidious work.

Here are the first lines of that copy and paste,which seems to work here.
I tried to copy and paste less at a time,but it still doesn't work :roll:


Quote:Alright people,here are the news starting back from last November 2012....

Mid Novemeber,I received a notice that the property on which the syncro was staying on is being sold.I gotta move it out from there before January 1st 2013....

All the shit always falls in the same time....
Long story short,hell of a busy season at work for me,I had to re-assemble in a rush the syncro to at least put it on wheels.
That really sucks because I was about to ship the hardware on the mainald for electroplating....stressful situation :evil:

Rear wheel seal,genuine VW
[Image: 542830_4425917518453_1422415047_n.jpg]
Reference URL's